UpGround Residence 3 camere

UpGround Residence | Floreasca | vânzare | apartament unic | 3 camere | 105 mp.

Apartament de vânzare în nordul Bucureștiului, ansamblul rezidențiat UpGround Residence, Floreasca – Barbu Văcărescu. Suprafată totală 105,6 mp. din care suprafață utilă 96 mp., construcție 2012. Decomandat, living cu bucatarie open space, 2 dormitoare , 2 grupuri sanitare ambele dotate cu cadă, o cameră de dressing și o terasa de 10 mp (care poate fi accesată din living si dintr-un dormitor).
Amplasat la etajul 11/16, având o panoramă superbă asupra skyline-ului Pipera. Suprafață vitrată mare. Încălzirea se face cu centrala de apartament , clasa energetică fiind A.
Pentru un plus de confort penthouse-ul a fost dotat cu aparatură smart home – lumina si aerele conditionate din toate camerele putând fi controlate prin telecomandă si de pe telefon.
Bucataria este utilată cu electrocasnice de lux: frigider, plită, cuptor, microunde, masină de spalat vase, racitor de vinuri, espressor cafea, ceainic electric.
În living exista un smart TV Philips cu o diagonala de 163cm , un semineu, precum și un scaun de masaj de ultima generatie. De asemenea canapeaua extensibilă se poate transforma într-un pat queen size.
Dormitorul matrimonial, 20 mp., este dotat cu un pat king size 200×200, un dressing, o baie proprie cu cadă, smart tv diagonală 123 cm.
Cel de-al doilea dormitor are 14 mp. și include un dressing propriu, un pat queen size, smart TV cu diagonală 123 cm, un birou si se afla langă cea de-a doua baie.
Dressing-ul are 7 mp. și este complet mobilat, oferind un spațiu imens de depozitare, ideal pentru orice familie.

Preț 245.000 euro

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

WhatsApp