ONE Verdi Park

Top 10 ansambluri rezidențiale noi din România

One Mircea Eliade: un complex rezidențial de lux, situat în zona Floreasca din București, care oferă apartamente și penthouse-uri cu arhitectură modernă și facilități premium, precum heliport, piscină infinită și grădină suspendată.

Wings: un proiect rezidențial exclusivist, situat în Cluj-Napoca, care oferă apartamente și penthouse-uri cu vedere panoramică și facilități de ultimă generație, precum spații verzi, sală de fitness, piscină și parcare subterană.

Avalon Estate: un ansamblu rezidențial deosebit, situat în zona Pipera din București, care oferă case și vile cu design contemporan și facilități de top, precum spații verzi, locuri de joacă, sală de fitness, piscină și pază.

One Verdi Park: un ansamblu rezidențial elegant, situat în zona Floreasca din București, care oferă apartamente și penthouse-uri cu arhitectură inovatoare și facilități de nivel înalt, precum heliport, piscină infinită și grădină suspendată.

Segovia Garden Apartments: un ansamblu rezidențial de referință, situat în Brașov, care oferă garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu finisaje de calitate și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

One Lake District: un proiect rezidențial de lux, situat în zona Colentina din București, care oferă apartamente și penthouse-uri cu vedere la lacul Tei și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, sală de fitness, piscină și parcare subterană.

Nusco City: un ansamblu rezidențial modern, situat în zona Aviației din București, care oferă apartamente cu 1-4 camere, dotate cu finisaje de calitate și facilități precum piscină, sală de fitness și spații comerciale.

Mobexpert Homes Pipera: un ansamblu rezidențial deosebit, situat în zona Pipera din București, care oferă case cu 5 camere, la prețuri rezonabile și cu posibilitate de creditare prin programul Noua Casă.

Lilium Residence: un ansamblu rezidențial cochet, situat în Mogosoaia, care oferă apartamente cu 2 și 3 camere, la prețuri accesibile și cu posibilitate de rate la dezvoltator.

Răsărit de Soare: un ansamblu rezidențial inovator, situat în cartierul Titan din București, care oferă apartamente cu 2-4 camere, la prețuri corecte și cu posibilitate de creditare prin programul Noua Casă.

HomeMe Estates

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp