The Level Apartments

The Level Apartments | Băneasa | 2 camere | prima închiriere | 1/7 | suprafață 70 mp.

Apartament cu 2 camere de închiriat în nordul Bucureștiului, ansamblul rezidențial The Level Apartments, Băneasa, amplasat în imediata apropiere a parcului Herăstrău, construit în 2023, etaj 1/7, suprafață apartament 59 mp., suprafață total construită 70 mp., terasă 11 mp.

Apartamentul este complet mobilat si utilat (inclusiv mașină de spalat vase) si dispune de finisaje din gama premium.

Fațadă ventilată, climatizarea se face cu ajutorul sistemelor de climatizare de tip multisplit. Instalaţia sanitară este realizată din materiale de cea mai bună calitate de la PORCELANOSA prin DELTA STUDIO.

Display Controller 7 inch din care se setează : încălzirea în pardoseală din fiecare încăpere, climatizarea prin unitățiile interioare din tavan Hisense, iluminatul general din fiecare încăpere și balcon, monitorizarea accesului în clădire prin sistemul de videointerfon, afișarea în timp real a temperaturii exterioare și a condițiilor climatice din zonă.

Amplasat în Băneasa la mai puțin de 700 m. de parcul Herăstrău în apropierea pieței Casa Presei Libere, ansamblul rezidențial The Level Apartments beneficiază de stație STB, zonă liniștită, cu trafic redus în orice moment al zilei, fără blocaje.

Condiții de plată: una lună avans + una lună garanție.

În preț este inclus un loc de parcare suprateran, acoperit.

Preț 650 euro / lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp