4City North Pipera

Pipera, locul unde se întâlnesc luxul și afacerile

Pipera este una dintre cele mai atractive zone pentru investitii imobiliare din Bucuresti, datorita infrastructurii bine dezvoltate, a profilului de cumparator inclinat spre investitii profitabile si a unui mediu optim de locuire. Zona Pipera beneficiaza de o pozitie strategica, fiind situata la doar 10 minute cu masina de Centura Bucurestiului si de iesirea pe autostrada A3. Principalele artere ale cartierului includ Bulevardul Pipera si Strada Erou Iancu Nicolae, care asigura acces rapid catre centrul Capitalei, catre zona Gradinii Zoologice, spre zona comerciala Baneasa si Aeroportul International Otopeni.

Pipera atrage in mod special familiile tinere, cu varsta medie a rezidentilor de 40 de ani. Majoritatea cumparatorilor sunt casatoriti, cu studii superioare finalizate si lucreaza in corporatii, ocupand functii de middle si top management. Printre profesiile predominante se numara IT-isti si oameni din domeniul financiar, cu venituri lunare de peste 8.000 de lei.

Dezvoltarea economica a Romaniei in ultimele decenii a dus la o expansiune semnificativa a zonei Pipera, transformand-o in una dintre cele mai atractive zone pentru investitii imobiliare. Scoli internationale de prestigiu, centre comerciale cu branduri de renume si mari dezvoltatori imobiliari au ales sa investeasca in Pipera. Aceasta crestere a interesului pentru zona a avut ca efect pe termen lung majorarea constanta a preturilor pentru locuinte, ceea ce asigura un randament bun pentru toate investitiile imobiliare din Pipera. In prezent, pretul mediu pe metru patrat depaseste 2.200 de euro, comparativ cu aproximativ 1.000 de euro in 2015.

Pipera este cartierul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale premium si de lux din Bucuresti, oferind o varietate de optiuni pentru toate gusturile si nevoile. Ansamblurile rezidentiale din Pipera, precum 4City North, MyPlace Residence, ARQA Jolie Village, Nusco City, H Pipera, MTM Sky Residence, North Avenue, Pipera H, North Gate, First Estates sau Crystal North, ofera finisaje premium si facilitati care raspund exigentelor tuturor categoriilor de cumparatori. Fie ca sunt in cautarea unui apartament spatios, a unei vile cochete sau a unei case insiruite, cumparatorii pot gasi in Pipera locuinta ideala, intr-un ansamblu rezidential modern si sigur.

Pipera devine astfel o alternativa pentru zonele Herastrau si Primaverii datorita preturilor mai mici pe metru patrat, dar si a facilitatilor si a unei pozitionari comparabile. Zona beneficiaza de o infrastructura excelenta, fiind la doar cateva minute distanta de parcuri, centre comerciale si principalele artere de transport. Pipera este alegerea perfecta pentru toti cei care sunt in cautarea unui stil de viata luxos si confortabil, dar si pentru cei care vor sa faca o investitie imobiliara, care sa le asigure castiguri generoase din chirii sau revanzare.

4City North este un complex imobiliar premium, dezvoltat de compania Eden Capital Development, situat în zona de nord a capitalei, lângă Lacul Saulei. Ansamblul este compus din patru clădiri, care conțin 568 de apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 53 și 160 mp.Apartamentele beneficiază de finisaje de calitate, centrală termică proprie, aer condiționat, uși de siguranță, tamplărie PVC cu geam tripan, lifturi rapide și silentioase. Locatarii au la dispoziție o grădină interioară privată în suprafață de aproximativ 14.000 mp, precum și peste 600 de locuri de parcare subterane și supraterane. Ansamblul oferă acces facil către Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, școli și grădinițe, clădiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni, cât și către stația de metrou Pipera situată la cca. 15 minute

Cortina North este un ansamblu rezidential localizat în cea mai vibrantă zonă a Bucureștiului (Pipera Nord), în proximitatea celui mai mare hub office din capitală, și beneficiază de o paletă largă de facilități unice în zonă precum un bazin semi-olimpic de înot, pistă de alergare de peste 1,5 km, centru de wellness și 10.000 mp spații verzi integrate arhitecturii. Ansamblul este dezvoltat de compania Eden Capital Development, care are capital integral românesc și este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009. Ansamblul este format din 4 corpuri de clădire cu regim de înălțime P+5, care oferă peste 1.500 de apartamente noi, cu 2, 3 sau 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 50 și 240 de metri pătrați. Apartamentele au finisaje de calitate și dotări moderne, precum fațadă ventilată, parcare subterană și supraterană, climatizare guvernată de inteligență artificială și sistem smart home. Proiectul este în curs de finalizare, cu prețuri cuprinse între 1.200 și 1.600 de euro pe metru pătrat.

Nusco City este un ansamblu rezidențial de proporțiile unui oraș, care se dezvoltă pe o suprafață de 23 de hectare în zona de nord a Bucureștiului, chiar în inima zonei de business a orașului și în imediata apropiere a zonelor Aviației și Floreasca. Proiectul este realizat de Nusco Imobiliara, parte a grupului italian Nusco, prezent în România de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării comerciale și rezidențiale. După succesul primei faze a proiectului, care a cuprins 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 și 4 camere, Nusco Imobiliara a obținut autorizația pentru faza a doua a ansamblului, care va include 8 blocuri cu 620 de apartamente, spații comerciale, parcări subterane și supraterane, locuri de joacă pentru copii și spații verzi amenajate3. Valoarea investiției pentru această fază este estimată la peste 130 de milioane de euro. Faza a doua a proiectului a fost lansată oficial în martie 2023 și a înregistrat deja un grad de vânzare de 30%. Apartamentele disponibile au suprafețe cuprinse între 50 și 140 de metri pătrați și prețuri care pornesc de la 1.300 de euro pe metru pătrat, TVA inclus. Termenul de finalizare a acestei faze este prevăzut pentru sfârșitul anului 2024.

HomeMe Estates

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp