Arcadia Apartments Domenii 4 camere penthouse

Penthouse | Arcadia Apartments | Domenii | prima închiriere | 4 camere | 187mp.

Prima închiriere, penthouse compus din 4 camere – 3 dormitoare în nordul Bucureștiului, ansamblul rezidențial Arcadia Apartments Domenii, cu o suprafață totală de 187 mp., construcție 2020, trei grupuri sanitare – două prevăzute cu cadă, unul cu cabină de duș, terasă de mari dimensiuni 60 mp., balcon, la etajul 7 al unui imobil cu 7 niveluri, 2 lifturi încăpatoare de mare viteză. Mobilat și utilat totul nou.

Bucătaria este complet utilată şi mobilată. Apartamentul dispune de masină de spălat vase, cuptor electric cu autocurăţare pirolitică, plită inductie si hotă cu funcţia Hob2Hood care conectează plita şi hota printr-o conexiune wireless , cuptor cu microunde, toate marca Electrolux. Masină spalat rufe cu uscator.
Încalzirea este prin pardoseală cu termostat reglare temperatură in fiecare cameră. Centrală termică proprie. Patru unităti de aer condiționat. Rulouri exterioare aluminiu la toate geamurile/uşile + plase insecte la toate geamurile si ușile. NU sunt acceptate animale de companie.

Imobilul beneficiază de serviciu curățenie scară, grădinărit în curtea interioară, supraveghere video si videointerfon.
Arcadia Apartments Domenii este înconjurat de multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, fiind o zonă foarte liniștită. Ansamblul rezidential este monitorizat video cu paza permanentă și se află la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivița cât și de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivita si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid.

În preț sunt incluse și 2 locuri parcare subterane.

Preț 1700 euro/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp