Parcului-20-apartament-cu-2-camere

Parcului 20 | Piața Presei Libere – Herăstrău | prima închiriere | 2 camere | 3/11 | mobilat și utilat | 2023 | parcare subterană | 850€

Prima închiriere, apartament cu 2 camere, decomandat, cu o suprafață utilă de 55 mp., situat la etajul 3/11 al unui imobil finalizat și recepționat în 2023, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Parcului 20.

Apartamentul este mobilat și utilat la cele mai înalte standarde, cu design și mobilier exclusivist de la Mobexpert, electrocasnice de ultimă generație, sistem de încălzire prin pardoseală și sistem smarthome integrat, tâmplărie PVC cu sticlă tripan, mașină de spalat rufe, masina de spalat vase. Dispune de living spațios, bucătărie deschisă, dormitor matrimonial, terasă generoasă cu acces din sufragerie și bucătărie, loc de parcare subteran și boxă pentru depozitare.

Ansamblul rezidențial Parcului 20 este un proiect premium, care oferă locatarilor săi o serie de facilități și servicii, precum acces controlat și monitorizat video. Recepție pentru vizitatori și rezidenți, parcare pentru vizitatori, stații pentru încărcare mașini electrice, curte interioară amenajată cu spații verzi și locuri de odihnă.

Ansamblul rezidențial Parcului 20 oferă o serie de facilități și servicii pentru locatarii săi, printre care: Spațiu de joacă pentru copii – un loc amenajat special pentru cei mici, unde se pot distra în siguranță și sub supraveghere. Acces securizat și monitorizat video – un sistem de control al accesului în ansamblu, cu interfon, barieră și camere de supraveghere, care asigură siguranța și intimitatea rezidenților. Recepție pentru vizitatori și rezidenți – un serviciu de primire și îndrumare a vizitatorilor și rezidenților, care oferă informații utile și asistență la nevoie. Parcare pentru vizitatori – un spațiu dedicat pentru parcarea mașinilor vizitatorilor, care facilitează accesul acestora în ansamblu.Stații pentru încărcare mașini electrice – un serviciu modern și ecologic, care permite încărcarea mașinilor electrice în ansamblu, cu ajutorul unor stații speciale amplasate în parcarea subterană.

Curte interioară amenajată cu spații verzi și locuri de odihnă – un spațiu comun, care oferă o oază de relaxare și natură în mijlocul orașului, cu grădină privată de 3000 mp, bănci, fântâni și alei.

Preț 850 euro/lună (loc de parcare subteran și boxă incluse).

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp