Nusco City

Nusco City: Un proiect imobiliar de excepție în nordul Bucureștiului

Nusco City este un ansamblu rezidențial de proporțiile unui oraș, care se dezvoltă pe o suprafață de 23 de hectare în zona de nord a Bucureștiului, chiar în inima zonei de business a orașului și în imediata apropiere a zonelor Aviației și Floreasca. Proiectul este realizat de Nusco Imobiliara, parte a grupului italian Nusco, prezent în România de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării comerciale și rezidențiale.

Faza a doua a proiectului: investiție de peste 130 de milioane de euro

După succesul primei faze a proiectului, care a cuprins 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 și 4 camere, Nusco Imobiliara a obținut autorizația pentru faza a doua a ansamblului, care va include 8 blocuri cu 620 de apartamente, spații comerciale, parcări subterane și supraterane, locuri de joacă pentru copii și spații verzi amenajate3. Valoarea investiției pentru această fază este estimată la peste 130 de milioane de euro.

Faza a doua a proiectului a fost lansată oficial în martie 2023 și a înregistrat deja un grad de vânzare de 30%. Apartamentele disponibile au suprafețe cuprinse între 50 și 140 de metri pătrați și prețuri care pornesc de la 1.300 de euro pe metru pătrat, TVA inclus. Termenul de finalizare a acestei faze este prevăzut pentru sfârșitul anului 2024.

Calitate, confort și eficiență energetică

Nusco City se remarcă prin calitatea construcției, confortul oferit locatarilor și eficiența energetică a clădirilor. Apartamentele dispun de finisaje și dotări de o calitate superioară, menite să asigure gradul de confort în propria locuință. Printre acestea se numără: parchet triplustratificat, gresie și faianță import Italia, uși de interior Pinum, uși metalice de intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, instalații sanitare și electrice de ultimă generație, centrală termică proprie, aer condiționat, sistem de ventilație cu recuperare de căldură, termostat inteligent, videointerfon și fibră optică.

De asemenea, clădirile sunt proiectate pentru a avea un consum redus de energie, fiind dotate cu panouri fotovoltaice pe acoperiș, izolație termică și fonică, fațade ventilate cu accente de lemn natur și iluminat led. Toate aceste elemente contribuie la obținerea unui certificat de performanță energetică clasa A.

Un stil de viață echilibrat și armonios

Nusco City este conceput pentru a oferi locatarilor un stil de viață echilibrat și armonios, în care să se bucure de beneficiile unei locații centrale, dar și de liniștea și relaxarea unui spațiu verde. Ansamblul dispune de un parc interior de 2.500 de metri pătrați, amenajat de peisagiști cu experiență, cu plante înalte și copaci, care creează o atmosferă plăcută și naturală1. Parcul este securizat și accesibil doar rezidenților, oferindu-le acestora un loc ideal pentru plimbări, sport sau joacă.

În plus, Nusco City oferă locatarilor acces la o gamă variată de facilități și servicii, care le îmbunătățesc calitatea vieții. Printre acestea se numără: spații comerciale la parterul clădirilor, supermarket, farmacie, cafenea, restaurant, sală de fitness, grădiniță, școală, biserică, stații de încărcare pentru mașini electrice, locuri de parcare pentru biciclete, servicii de administrare și mentenanță a proprietății, servicii de curățenie și spălătorie.

Nusco City este un proiect imobiliar de excepție, care oferă locatarilor oportunitatea de a trăi într-un ansamblu rezidențial modern, confortabil și eficient energetic, situat într-o zonă strategică a orașului, dar înconjurat de natură. Cu o investiție de peste 130 de milioane de euro pentru faza a doua a proiectului, Nusco Imobiliara demonstrează că are încredere în potențialul pieței imobiliare din România și în nevoile și preferințele clienților săi. Nusco City este, fără îndoială, unul dintre cele mai atractive proiecte rezidențiale din București, care merită să fie luat în considerare de cei care își caută o nouă locuință.

HomeMe Estates

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp