MoJo Apartments Ferdinand

MoJo Apartments Ferdinand | proiect boutique | 2021 | parcări subterane | parcări supraterane | de la 9.900 € + TVA

Oportunitate unică de a achiziționa locuri de parcare funcționale și sigure în ansamblul rezidențial MoJo Apartments Ferdinand, finalizat în anul 2021. Acestea sunt disponibile atât subteran, la nivelul -1, cât și suprateran, având o suprafață de minimă de12 mp, dimensiuni 5,2m. x 2,6m.

Parcările subterane se pot accesa printr-o rampă degivrată de pe strada Zidurilor nr. 22-30. Sunt dotate cu ușă automată acționată prin telecomandă pentru a garanta accesul sigur și rapid. Monitorizare video. Accesul pietonal se poate face prin ambele străzi, Zidurilor și Ritmului, iar coborârea sau urcarea se face cu ajutorul ascensoarelor Schindler. Parcările supraterane sunt accesibile printr-o intrare dedicată de pe strada Ritmului nr.21. Pot fi utilizate și prin acces pietonal din ambele străzi. Accesul la ambele tipuri de parcări este securizat.

Ansamblul rezidențial MoJo Apartments Ferdinand se bucură de o locație ideală, în apropierea stației de metrou Iancului, fiind ușor accesibil pentru toți cei care călătoresc cu transportul public sau cu mașina personală.

Prețul pentru o parcare supraterană este la 9.900 € + TVA, iar pentru o parcare subterană de 14.900 € + TVA. Nu ratați șansa de a vă achiziționa un spațiu de parcare sigur și confortabil într-un proiect boutique de renume din București !

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp