Moghioros Park Residence

Moghioroș Park Residence | Drumul Taberei | 2 camere | 2022 | 5/11 | parcare subterană

Închiriere apartament de 2 camere, cu o suprafață utilă de 65 mp, situat la etajul 5/11 al unui bloc construit în 2022, în ansamblul rezidențial din vestul Bucureștiului, Moghioros Park Residence, vis a vis de parcul Drumul Taberei.

Apartamentul este compus dintr-un living ușor open space cu bucătăria, dotată cu toate electrocasnicele necesare (frigider incorporat, hotă, plită, cuptor, mașină de spălat rufe) și un dormitor, ambele mobilate modern și funcțional. De asemenea, beneficiezi de 2 aparate de aer condiționat, unul pentru fiecare cameră, 2 televizoare, internet și cablu TV.

Încălzirea se realizează prin calorifere, având centrală termică proprie, ceea ce îți asigură un confort termic optim și costuri reduse.

Moghioros Park Residence este un ansamblu rezidențial nou, cu acces securizat, lift, interfon și spații verzi, situat în cartierul Drumul Taberei, sectorul 6. Este un cartier cu multe facilități, școli, grădinițe și magazine, bine conectat la restul orașului prin transport public, inclusiv magistrala de metrou M5. Se poate emite factură.

Prețul chiriei este de 850 euro pe lună, și include și un loc de parcare în parcarea subterană a ansamblului rezidențial.

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp