Luxuria Residence apartament 3 camere

Luxuria Residence | prima închiriere | 3 camere | 2021 | etaj 2/11 | 1100€ TVA inclus

Apartament de închiriat, compus din 3 camere în zona Domenii, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Luxuria Residence, construit în 2021, la etajul 2/11, suprafață 75 mp., două dormitoare, bucătarie open space, suprafețe vitrate mari, terasă generoasă. Finisajele au fost alese din gama premium, pardoseala camerelor fiind din parchet triplu stratificat, baia având pardoseala din marmură și echipată cu obiecte sanitare din gama Laufen, încălzire în pardoseală – contorizare individuală. S-au implementat cele mai noi tehnologii Smart Home.

Apartamentul este complet mobilat, totul este nou, pregatit pentru prima închiriere si disponibil imediat. Bucataria este complet utilata, plita inductie, cuptor, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina de spalat rufe.

Arhitectură și finisaje de excepție, parcări rezidenți exclusiv subterane, recepție disponibilă 24/7, centru de fitness, soluții peisagistice unicat, parc natural privat, mobilier urban integrat, locuri de joacă tematice pentru copii. Fără trafic auto în interiorul ansamblului rezidențial, lounge pentru networking și relaxare, pază 24/7.

Loc de parcare subteran inclus în preț.

Preț 1100 euro TVA inclus

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

WhatsApp