Luxuria Residence Domenii

Luxuria Residence Domenii vânzare 4 camere 132mp.

Apartament compus din 4 camere, 3 dormitoare în zona Domenii – Expoziției, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Luxuria Residence, construit în 2020, la etajul 11, suprafață totală 132 mp. iar cea utilă 112 mp., terasă de 20,5 mp, 3 grupuri sanitare, zonă de bucătărie open space integrată în living. Orientare sud-vest cu suprafețe vitrate mari. Înalțimea camerelor este de 3 metri.

S-au implementat cele mai noi tehnologii Smart Home (senzor de inundație cu alertă pe telefon, lumină controlabilă de la distanță prin telefon etc), încălzire prin pardoseală care este formată din plăci cu mai multe straturi, marmură și granit, mobilier de baie și obiecte sanitare Villeroy & Boch.

Arhitectură și finisaje de excepție, parcări rezidenți exclusiv subterane, recepție disponibilă 24/7, servicii de concierge, centru de fitness, soluții peisagistice unicat, parc natural privat, mobilier urban integrat, locuri de joacă tematice pentru copii. Fără trafic auto în interiorul ansamblului rezidențial, lounge pentru networking și relaxare. Două locuri de parcare incluse în preț.

Preț 545.000 euro (nu se plătește TVA)

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp