Luxuria Residence Domenii

Luxuria Residence Domenii vânzare 2 camere

Apartament de vănzare compus din 2 camere zona Domenii, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Luxuria Residence, construit în 2020, la etajul 10/12, suprafață utilă 51 mp. Mobilat și utilat, frigider de vinuri.

S-au implementat cele mai noi tehnologii Smart Home (senzor de inundație cu alerta pe telefon, lumina controlabilă de la distanta prin telefon etc), aparat de aer conditionat Mitsubishi inverter, mașină de spalat Beko cu uscător, 2 televizoare Samsung de 163 cm respectiv 138 cm. Bucătaria este complet utilată cu toate electrocasnicele noi: frigider încorporabil, masină de spalat vase, cuptor electric incorporabil , cuptor cu microunde incorporabil, plită electrica cu inductie, hota, expresor cafea.

Arhitectură și finisaje de excepție, parcări rezidenți exclusiv subterane, recepție disponibilă 24/7, centru de fitness, soluții peisagistice unicat, parc natural privat, mobilier urban integrat, locuri de joacă tematice pentru copii. Fără trafic auto în interiorul ansamblului rezidențial, lounge pentru networking și relaxare. Loc de parcare inclus în preț. Apartamentul nu a fost niciodată locuit.

Preț 147.500 € – NU se plăteste TVA

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp