Lighthouse-Residence

Lighthouse Residence | apartament premium | 2 camere | Herăstrău | parcare subterană | 960€

Prima închiriere apartament cu 2 camere, situat în ansamblul rezidențial Lighthouse Residence, construit în 2018. Apartamentul are o suprafață utilă de 57 mp și este la etajul 3/6.

Apartamentul este compus dintr-un living spațios și luminos, cu o bucătărie deschisă și modernă, dotată cu electrocasnice de ultimă generație, un dormitor confortabil, cu un dressing generos, o baie cu duș walk-in și o terasă de relaxare. Finisajele sunt de top, iar mobilierul este de lux, asortat cu bun gust. Apartamentul este complet utilat și amenajat, gata să te primească.

În plus, beneficiezi de un loc de parcare în garajul subteran și o boxă, incluse în prețul chiriei. Ansamblul rezidențial are o recepție elegantă și o curte interioară amenajată cu spații verzi. Strada de acces este privată și foarte liniștită, cu acces doar pentru locatari.

Apartamentul este potrivit pentru un cuplu tânăr, care își dorește un stil de viață rafinat și confortabil. Zona Herastrau este una dintre cele mai apreciate din București, oferindu-ți numeroase posibilități de recreere și relaxare. În apropiere, găsești restaurante, terase, magazine, școli, grădinițe, centre medicale, centre spa.

Apartamentul se află la prima închiriere și are costuri de întreținere mici.

Prețul este de 960 euro/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp