Cloud 9 Residence Aviatiei Pipera

Închiriere Aviației Pipera, 2 camere în ansamblul rezidențial Cloud 9 Residence

Apartament compus din 2 camere în Aviației Pipera, ansamblul rezidențial Cloud 9 Residence, finalizat în anul 2020. Apartamentul este utiliat și mobilat complet. La 5 minute de mall Promenada ansamblul rezidential se afla în zona de nord a Bucureștiului, la doar cateva minute de mers pe jos până la stația de metrou Aurel Vlaicu, Promenada Mall sau Parcul Herastrau. Cloud 9 are acces securizat cu pază 24/7, supraveghere video, gradină, interfon, finisaje premium. Sistemul de încalzire este centralizat, cu afisaj electronic și programare wireless. Blocul este dotat cu 2 lifturi Kone încapatoare.

Apartamentul este situat la etajul 6/11 cu o suprafață de utilă de 55 mp. și dispune de finisaje si mobilier de calitate împreună cu electrocasnice aferente. Pereții băii sunt placați integral cu faianță de calitate. Toate geamurile sunt tripan cu tâmplarie de aluminiu.

Apartamentul dispune de o terasă cu balustradă spectaculoasă din sticla și vedere către Promenada, are acces dublu: din living si bucatarie. Apartamentul se incadreaza in clasa A de eficiență energetică, blocul fiind izolat cu vată minerală având fațadă ventilată. În preț este inclus un loc de parcare subteran individual, cu acces pe bază telecomandă.

Preț 650 euro/lună

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

trimite mesaj
WhatsApp
https://homeme.ro/inchiriere-aviatiei-pipera-2-camere/