Cortina Rezidence

Cortina Residence | Herăstrău | inchiriere apartament 2 camere

Apartament de închiriat compus din 2 camere situat în complexul rezidențial Cortina Residence. Aprtamentul este situat la etajul 9/14, cu o suprafață totală construită de aproximativ 70 mp. Mobilat si utilat, dispune de un loc de parcare suteran.

Gresia și faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, parchetul triplu stratificat este furnizat de Kahrs, liderul European al podelelor de lemn. Ușile cu toc ascuns Filomuro sunt menite să satisfacă cele mai înalte exigente, caloriferele marca Jaga care au un consum optimizat și un design innovator, iar baile sunt gândite în concordanță cu ultimele trenduri în materie de design si utilitate.
Încălzirea este de tip mixt, se face atât prin ventiloconvectoare cât și prin calorifere.
Consumul este contorizat pe fiecare apartament, răcirea prin ventiloconvectoare Daikin.
Fațada este ventilată și sub influența luminii placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muşchi și licheni, descompune noxele și distruge mirosurile urâte.

Cortina Residence este localizat în sectorul 1 la mai puțin de 400 m de Parcul Herastrau. Accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera ce va poate duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti, Aeroportul Otopeni sau către centrul orasului făcând legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Preț 970 € / lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp