Cloud 9 Residence

Cloud 9 Residence | 2 camere | 5/11 | loc de parcare

Apartament 2 camere în Aviației Pipera, ansamblul rezidențial Cloud 9 Residence, finalizat în anul 2020. Apartamentul este utiliat și mobilat complet. La 5 minute de mall Promenada ansamblul rezidential se afla în zona de nord a Bucureștiului, la doar cateva minute de mers pe jos până la stația de metrou Aurel Vlaicu, Promenada Mall sau Parcul Herastrau. Cloud 9 are acces securizat cu paza 24/24, supraveghere video, gradină, interfon, finisaje premium. Sistemul de încalzire este centralizat, cu afisaj electronic și programare wireless. Blocul este dotat cu 2 lifturi Kone încapatoare.

Apartamentul este situat la etajul 5/11 cu o suprafață de 60 mp. și dispune de finisaje si mobilier de calitate împreună cu electrocasnice aferente: TV, masină de spălat rufe Samsung Eco-bubble, cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider, hotă, plită cu inducție și mașină de spalat vase ambele Bosch, aer condiționat, sistem de încalzire cu setare a temperaturii pentru fiecare cameră. Pardoseala este placată cu parchet triplustratificat și gresie în baie si balcon. Pereții băii sunt placați integral cu faianta de calitate. Toate geamurile sunt tripan cu tâmplarie de aluminiu.

Dormitorul este luminos, încapator și este mobilat cu un pat cu tapițerie piele 180×200. Un dulap modern și spațios completează încaperea alături de un birou plus scaun comod destinat lucrului de acasă. Sufrageria este dotată cu un colțar extensibil generos si confortabil, televizor curbat Samsung, dulap cu spații ergonomice de depozitare. Bucătăria este pe comandă Ikea, dotată cu electrocasnice de ultimă generație. Apartamentul dispune de un balcon cu balustradă spectaculoasă de sticla și vedere către Promenada, i are acces dublu: din living si bucatarie.Apartamentul se incadreaza in clasa A de eficienta energetica, blocul fiind izolat cu vată minerală având fațadă ventilată. În preț este inclus un loc de parcare subteran individual, cu acces pe bază telecomandă.

Preț 600 euro/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp