Militari ansambluri rezidențiale noi

Cartierele din București cu investiții imobiliare profitabile, aici trebuie să investești în 2024

Dacă ești în căutarea unei locuințe noi sau vrei să faci o investiție imobiliară profitabilă, trebuie să știi care sunt cartierele din București care explodează total în 2024 și care oferă cele mai bune oportunități de dezvoltare și creștere a valorii proprietăților.

Cele mai căutate și mai dinamice cartiere din București sunt cele situate în zona de nord și de vest a orașului, unde se construiesc cele mai multe ansambluri rezidențiale noi, dar și cele care beneficiază de infrastructura de transport și de servicii publice modernizate.

Iată care sunt cartierele din București care explodează total în 2024 și care sunt avantajele lor:

– Pipera: este cartierul preferat al expaților și al oamenilor de afaceri, care caută locuințe de lux, în complexe rezidențiale cu facilități premium, precum piscine, spa, sală de fitness, parcări subterane, securitate etc. Pipera este situată în apropierea zonei de business din nordul orașului, unde se află sediile multor companii multinaționale, dar și a aeroportului internațional Henri Coandă. Prețurile locuințelor din Pipera sunt printre cele mai ridicate din București, dar și cele mai stabile, deoarece cererea este constantă și depășește oferta. Pipera este cartierul cu cele mai multe ansambluri rezidențiale premium și luxury din București, cu un preț mediu pe metru pătrat de peste 2.200 de euro. Raportul arată că tendința de creștere a prețurilor se va menține și în anul 2024, făcând din Pipera o opțiune foarte tentantă pe termen lung pentru investitori.

– Militari: este cartierul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare în ultimii ani, datorită construcției de noi ansambluri rezidențiale, care oferă locuințe moderne, spațioase și accesibile, cu finisaje de calitate și dotări variate. Militari este bine conectat la restul orașului, prin metrou, tramvai, autobuz și centura Bucureștiului, și are în apropiere centre comerciale, școli, spitale, parcuri etc. Prețurile locuințelor din Militari sunt în creștere, dar încă accesibile pentru majoritatea cumpărătorilor, fiind o zonă atractivă pentru investiții imobiliare.

– Băneasa: este cartierul care îmbină eleganța cu natura, fiind situat în apropierea pădurii Băneasa și a lacului Herăstrău, dar și a zonei de business și a aeroportului. Băneasa oferă locuințe de înaltă clasă, în vile sau apartamente, cu arhitectură modernă și design rafinat, înconjurate de spații verzi și aer curat. Băneasa este o zonă exclusivistă, cu prețuri ridicate, dar care garantează un stil de viață de calitate și o valoare sigură a proprietății pe termen lung.

– Titan: este cartierul care se remarcă prin diversitatea și accesibilitatea ofertei imobiliare, fiind potrivit pentru toate gusturile și bugetele. Titan are locuințe vechi și noi, în blocuri sau case, cu suprafețe și compartimentări diferite, care se adaptează nevoilor fiecărui client. Titan este un cartier cu multă viață, cu numeroase magazine, restaurante, cafenele, școli, spitale, parcuri etc. Titan este bine deservit de mijloacele de transport în comun, având stații de metrou, tramvai, autobuz și troleibuz. Prețurile locuințelor din Titan sunt competitive și atractive, fiind o zonă cu potențial de creștere și dezvoltare.

Acestea sunt cartierele din București care vor avea randamente bune și care merită atenția ta dacă vrei să cumperi sau să investești într-o locuință în 2024.

HomeMe Estates

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp