MoJo Apartments Ferdinand

Blocurile boutique o alegere pentru gusturi fine

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe deosebite, care să vă ofere confort, eleganță și personalitate, atunci poate ar trebui să luați în considerare blocurile boutique din București. Acestea sunt imobile de mici dimensiuni, cu maximum cinci etaje, care se remarcă prin arhitectura modernă, finisajele de lux și serviciile premium. În plus, blocurile boutique vă oferă posibilitatea să vă personalizați apartamentul după propriul stil, cu ajutorul unui designer de interior.

Ce avantaje au blocurile boutique față de blocurile obișnuite?

Blocurile boutique au o arhitectură modernă și originală, care se distinge de blocurile obișnuite construite după proiecte seriale. Fiecare bloc boutique are un design unic, care reflectă viziunea arhitectului și a dezvoltatorului imobiliar.

Blocurile boutique au o structură rezistentă și eficientă energetic, realizată din materiale de ultimă generație, cum ar fi betonul armat, oțelul, lemnul, sticla sau materialele compozite. Blocurile boutique respectă normele de siguranță și de protecție a mediului, fiind dotate cu sisteme de izolație termică și fonică, de ventilație și de iluminare naturală.

Blocurile boutique au un număr redus de etaje, de obicei între două și cinci, ceea ce le conferă un aspect mai intim și mai armonios cu peisajul urban. Blocurile boutique nu au subsol, ci doar un parter, unde se află spațiile comune, cum ar fi recepția, sala de fitness, spațiul de co-working sau locul de joacă pentru copii.

Blocurile boutique au un număr mic de apartamente, de obicei între 10 și 20, ceea ce le face mai exclusiviste și mai confortabile pentru locatari. Apartamentele au suprafețe generoase, de la 40 la 200 de metri pătrați, și sunt compartimentate în funcție de nevoile și preferințele clienților. Apartamentele au finisaje de lux, cum ar fi parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare și electrocasnice de calitate superioară. De asemenea, apartamentele au balcoane, terase sau grădini, care oferă spațiu suplimentar și o vedere frumoasă.

Blocurile boutique oferă servicii premium pentru locatari, cum ar fi administrare profesională, curățenie, întreținere, pază, parcare subterană sau supraterană, livrare la domiciliu, concierge sau room service. Blocurile boutique creează o atmosferă de confort și de siguranță pentru locatari, care se simt ca într-o comunitate restrânsă și selectă. Blocurile boutique vă oferă posibilitatea să vă alegeți apartamentul în funcție de preferințele și nevoile dvs. Fie că doriți o garsonieră spațioasă, un apartament cu două sau trei camere, sau un penthouse cu terasă și piscină, veți găsi cu siguranță varianta potrivită pentru dvs. În plus, veți putea să vă personalizați apartamentul după bunul plac, cu ajutorul unui designer de interior, care vă va oferi soluții creative și practice pentru a vă optimiza spațiul și a vă crea un ambient unic și confortabil.

Blocurile boutique vă asigură un standard ridicat de calitate și siguranță. Construcția este realizată cu materiale de ultimă generație, care respectă normele de rezistență și eficiență energetică. Finisajele sunt de lux, cu parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare și electrocasnice de calitate superioară. De asemenea, blocurile boutique sunt dotate cu sisteme moderne de securitate, cum ar fi camere video, interfon, alarmă și pază.

Cât costă un apartament într-un bloc boutique din București?

Prețul unui apartament într-un bloc boutique din București depinde de mai mulți factori, cum ar fi zona, suprafața, compartimentarea, etajul, dotările și gradul de personalizare. În general, prețurile variază între 60.000 și 600.000 de euro, în funcție de acești factori. Comparativ cu blocurile obișnuite, blocurile boutique au prețuri mai ridicate, dar și o valoare mai mare pe piața imobiliară. Astfel, investiția într-un astfel de apartament este una sigură și profitabilă pe termen lung.

Cum puteți găsi un apartament într-un bloc boutique din București?

Există câțiva dezvoltatori imobiliari care construiesc astfel de blocuri, în zone selecte ale orașului:

We Built Polona 74: un proiect imobiliar situat pe Strada Polona, în apropiere de Piața Romană, care oferă apartamente de 2 și 3 camere, cu suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați, personalizabile după preferințele clienților. Prețurile variază între 148.322 și 184.897 de euro.

La Boheme Residence: un proiect imobiliar situat pe Strada Ștefan cel Mare, în apropiere de Parcul Circului, care oferă apartamente de 3 camere, cu suprafețe între 90 și 100 de metri pătrați, cu finisaje de lux și design elegant. Prețurile variază între 182.000 și 196.000 de euro.

Țepes Vodă Residence: un proiect imobiliar situat pe Strada Țepes Vodă, în apropiere de Piața Unirii, care oferă apartamente de 2 și 3 camere, cu suprafețe între 80 și 100 de metri pătrați, cu dotări moderne și confortabile. Prețurile variază între 195.000 și 233.000 de euro.

Catedral Residence: un proiect imobiliar situat pe Strada Gheorghieni, în apropiere de Palatul Parlamentului, care oferă garsoniere, apartamente de 2, 3 și 4 camere, și duplexuri de 4 și 5 camere, cu suprafețe între 40 și 200 de metri pătrați, cu finisaje de calitate și facilități diverse. Prețurile variază între 74.900 și 290.900 de euro.

HomeMe.ro

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp