Aviatiei Tower

Aviației Tower, prima închiriere, 2 camere, mobilat și utilat

Apartament compus din 2 camere situat în zona nord a Bucureștiului în ansamblul rezidențial Aviației Tower, construit în 2020. La 5 minute de Mall Promenada și stația de metrou Aurel Vlaicu, cu acces auto facil spre strada Fabrica de Glucoză si bulevardul Barbu Vacarescu.

Etaj 1/12, suprafață 60 mp., terasa 12 mp., mobilat și utilat. Fațadă ventilată ceramică pentru o fonoizolare performantă, sisteme de reglaj a temperaturii în fiecare cameră, tâmplarie exterioară Schuko cu sticla Low E și 4 Seasons, vată minerală pentru un plus de izolare termică si fonică, sisteme de aer condiționat multisplit. Ascensoare Schindler.

Obiecte sanitare premium marca Roca, Laufen si Noken, placi ceramice marca Porcelanosa în formate și finisaje extrem de variate, ce se remarcă prin tehnologia de fabricare și designul inovator. Parchet triplu stratificat Ter Hurne, de înaltă calitate încalzire în pardoseală, centrală de bloc.

Bucatarie complet mobilată și utilată cu electrocasnice noi: cuptor electric, plita electrică, hotă, masină de spalat vase, combină frigorifică Side-By-Side, masină de spalat rufe. Acces securizat, pază umană si monitorizare video 24/24.

Preț 750 euro/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp