Apartament 2 camere de închiriat Aviației Park

Aviației Park | închiriere | 2 camere | mobilat | utilat | parcare subterană | 900 €

Apartament cu 2 camere, de închiriat, complet mobilat și utilat în ansamblul rezidențial Aviației Park, dezvoltat de Forte Partners – unul dintre cei mai premiați dezvoltatori pe segmentele office și rezidențial.

Apartamentul are o suprafață de 50 mp și este situat la etajul 3/10. Dotat cu centrală de bloc, 2 aparate de aer condiționat Mitsubishi și 2 televizoare (sufragerie și dormitor). Mașină de spălat vase Electrolux, mașină de spălat rufe Bosch, aspirator, frigider, plită electrică, cuptor și prăjitor de pâine.

În prețul de 900 euro/lună este inclus și locul de parcare subteran. Acesta este situat într-un bloc amplasat în cea mai vibrantă zonă din capitală, între Promenada și Mall Băneasa, în imediata apropiere a Parcului Herăstrău.

Aviatiei Park beneficiază de o grădină interioară, teren de fotbal și loc de joacă pentru copii. Este situat în zona de nord a Bucureștiului, usor accesibil catre birourile unde isi desfasoara activitatea cele mai importante companii nationale si multinationale. În apropierea magazinelor Lidl, Mega Image și a unei varietăți de restaurante din zona Herăstrău.

Complexul rezidențial este certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuinte Verzi), ceea ce aduce locatarilor un avantaj al costurilor de operare (întreținere) cu până la 30% reduse față de o clădire standard.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugăm să ne contactați. Oportunitate unică de a trăi într-un apartament luxos și confortabil în una dintre cele mai bune zone din București.

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp