Arcadia Apartments Domenii vanzare 3 camere

Arcadia Apartments | Domenii | vânzare | apartament 3 camere | etaj 3/7

Apartament compus din 3 camere, 2 dormitoare în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Arcadia Apartments Domenii, construit în 2019, la etajul 3, cu o suprafață utilă de 67 mp. într-un imobil cu 7 niveluri dotat cu 2 lifturi de mare viteză. Decomandat cu două grupuri sanitare, două balcoane, mobilat și utilat totul nou, bucătarie semideschisă, mobilată si utilată integral cu electrocasnice noi. Apartamentul are rulouri la ferestre si centrala proprie cu incalzire prin pardoseala, reglaj independent al temperaturii pentru fiecare cameră, aer conditionat în fiecare cameră, videointerfon.

Ansamblul rezidențial este monitorizat video cu pază permanentă și se afla la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivita cat si de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivița si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid. În apropiere piața Domenii (la doar 5 min), liceul Teoretic Nicolae Iorga, mănăstirea Casin, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, noul sediu central ING Bank, Ubi Soft, SNSPA, stația de metrou Grivița.
Cartierul Domenii este unul dintre cele mai selecte cartiere ale Bucureștiului, zona fiind predominata de vile interbelice de lux, case cu regim de înaltime mic și numeroase spații verzi.

Separat se poate achiziționa un loc de parcare în parcarea subterană a ansamblului rezidențial cu prețul de 12.000 €. Preț: 163.000 euro

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp