Arcadia Apartments Domenii 2 camere inchiriere

Arcadia Apartments Domenii | închiriere | 2 camere | 2020 | 575 €

Apartament de închiriat, compus din 2 camere, situat la etajul 5/7 al unui imobil din complexul rezidențial din nordul Bucureștiului Arcadia Apartments Domenii, construit în 2020, cu o suprafață de 65 mp, terasă de 8 mp, bucătăria fiind complet utilată si separată de living. Toate camerele au suprafață vitrată mare, beneficiand de lumină sporită. Apartamentul dispune de rulouri la toate geamurile. Este mobilat complet și utilat premium, totul nou (TV, plita, cuptor, hota, mașină de spalat vase, frigider, mașină de spalat rufe, aspirator), aer condiționat în fiecare cameră. Centrală proprie cu sistem de încălzire prin pardoseală cu reglaj independent al temperaturii în fiecare cameră. Imobilul beneficiază de serviciu curățenie scară, grădinărit în curtea interioară, supraveghere video si interfon.
Vecinătăți: piața Domenii la doar 3 min, stația de metrou Grivița la doar 3 min, Mănăstirea Casin, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Liceul Teoretic Nicolae Iorga, noul sediu central ING Bank, Ubisoft, SNSPA, noul sediu PWC. Accesul catre cartier se face pe mai multe străzi, atât dinspre Bd. Ion Mihalache, cât și din calea Griviței astfel că, indiferent de ora și de gradul de aglomerare, veți avea solutii rapide de intrare sau ieșire.
Arcadia Apartments Domenii este înconjurat de multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, fiind o zonă foarte liniștită.

Preț 575 €/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp