Arcadia 3 camere 690 euro

Arcadia Apartments Domenii, închiriere 3 camere, două grupuri sanitare

Apartament compus din 3 camere, 2 dormitoare în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Arcadia Apartments Domenii, construit în 2020, etajul 6, cu o suprafață construită de 78 mp. cu o terasă de 10,5 mp. într-un imobil cu 7 niveluri dotat cu 2 lifturi de mare viteză. Decomandat, două grupuri sanitare, mobilat și utilat totul nou, bucatarie open space, mobilata si utilata integral cu electrocasnice noi din gama premium, un dormitor este nemobilat si poate fi organizat ca birou, ideal pentru desfasurarea activitații de acasă.

Apartamentul are rulouri la ferestre si centrala proprie cu încalzire prin pardoseală cu reglaj independent al temperaturii pentru fiecare camera, aer conditionat în fiecare cameră, videointerfon. Ansamblul rezidential este monitorizat video cu paza permanentă si se afla la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivița cât și de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivita si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid.

In apropiere piata Domenii, liceul Teoretic Nicolae Iorga, mănăstirea Cașin, Arcul de Triumf, parcul Herăstrău, noul sediu central ING Bank, Ubi Soft, SNSPA, stația de metrou Grivița.
Cartierul Domenii este unul dintre cele mai selecte cartiere ale Bucurestiului, zona fiind predominata de vile interbelice de lux, case cu regim de înăltime mic și numeroase spații verzi.

Preț 690 € / lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp