3 camere închiriere Arcadia Apartments

Arcadia Apartments | Domenii | 3 camere | constructie 2020 | parcare subterană

Apartament compus din 3 camere, 2 dormitoare in ansamblul rezidential din nordul Bucureștiului Arcadia Apartments Domenii. Construit în 2020, la etajul 7, cu o suprafata construita de 83 mp. intr-un imobil cu 7 niveluri dotat cu 2 lifturi de mare viteză. Decomandat cu doua grupuri sanitare, mobilat si utilat totul nou, bucatarie open space, mobilata si utilata integral cu electrocasnice noi din gama premium (masina de spalat vase, plita, cuptor electric, hota, masina de spaltat rufe). Un dormitor este nemobilat si poate fi organizat ca birou, ideal pentru desfasurarea activitatii de acasa.

Spatii de depozitare multiple. Apartamentul are rulouri la ferestre si centrala proprie cu incalzire prin pardoseala, reglaj independent al temperaturii pentru fiecare camera, aer conditionat in fiecare camera, videointerfon. Loc de parcare subteran mare, potrivit pentru masini de dimensiuni mari.

Ansamblul rezidential este monitorizat video cu paza permanenta si se afla la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivita cat si de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivita si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid.

In apropiere piata Domenii (la doar 5 min), liceul Teoretic Nicolae Iorga, manastirea Casin, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, noul sediu central ING Bank, Ubi Soft, SNSPA, statia de metrou Grivita.
Cartierul Domenii este unul dintre cele mai selecte cartiere ale Bucurestiului, zona fiind predominata de vile interbelice de lux, case cu regim de inaltime mic si numeroase spatii verzi.

Pret: 800 euro/lună

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

WhatsApp