Arcadia Apartments 3 camere

Arcadia Apartments | Domenii | închiriere | 3 camere | constructie 2020 | parcare subterană | 900€

Apartament de închiriat compus din 3 camere, 2 dormitoare în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului, Arcadia Apartments Domenii. Construit în 2020, la etajul 7, cu o suprafata construită de 83 mp. intr-un imobil cu 7 niveluri dotat cu 2 lifturi de mare viteză. Decomandat cu două grupuri sanitare, mobilat si utilat totul nou, bucătărie open space, mobilată si utilată integral cu electrocasnice noi din gama premium (masina de spalat vase, plita, cuptor electric, hota, masina de spaltat rufe). Un dormitor este nemobilat si poate fi organizat ca birou, ideal pentru desfasurarea activitatii de acasa.

Spatii de depozitare multiple. Apartamentul are rulouri la ferestre din aluminiu și centrală termică proprie cu încalzire prin pardoseala, reglaj independent al temperaturii pentru fiecare cameră, aer conditionat în fiecare cameră, videointerfon. Loc de parcare subteran, potrivit pentru masini de dimensiuni mari.

Ansamblul rezidential este monitorizat video și se afla la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivita cat si de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivita si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid.

În apropiere piata Domenii (la doar 5 min), liceul Teoretic Nicolae Iorga, mănăstirea Casin, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, noul sediu central ING Bank, Ubi Soft, SNSPA, statia de metrou Grivița.
Cartierul Domenii este unul dintre cele mai selecte cartiere ale Bucurestiului, zona fiind predominata de vile interbelice de lux, case cu regim de înaltime mic și numeroase spatii verzi.

Contract de închiriere minim 1 an, declarat integral la ANAF. Exclus animale de companie.

Pret: 900 euro/lună

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp