ONE Verdi Park

Ansambluri rezidențiale noi, din București, apreciate de cumparători

One Lake District: un proiect rezidențial de lux, situat în zona Colentina, care oferă apartamente și penthouse-uri cu vedere la lacul Tei. Ansamblul va avea o arhitectură modernă și ecologică, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, sală de fitness, piscină și parcare subterană.

Nusco City: un ansamblu rezidențial modern, situat în zona Aviației, care oferă apartamente cu 1-4 camere, dotate cu finisaje de calitate și facilități precum piscină, sală de fitness și spații comerciale. Ansamblul este amplasat în apropiere de stația de metrou Aurel Vlaicu, parcul Herastrau și mall-ul Promenada.

One Verdi Park: un ansamblu rezidențial exclusivist, situat în zona Floreasca, care oferă apartamente și penthouse-uri cu design contemporan și facilități premium, precum heliport, piscină infinită și grădină suspendată. Ansamblul este destinat celor care caută un stil de viață sofisticat și confortabil în centrul orașului.

Confort City: un ansamblu rezidențial amplu, situat în cartierul Vitan, care oferă apartamente cu 1-4 camere, la prețuri accesibile și cu posibilitate de rate la dezvoltator. Ansamblul dispune de spații verzi, locuri de joacă, parcare, pază și supraveghere video, precum și acces facil la mijloacele de transport în comun.

Cartierul Latin: un ansamblu rezidențial nou, situat în cartierul Ghencea, care oferă apartamente cu 2-4 camere, la prețuri avantajoase și cu posibilitate de creditare prin programul Noua Casă. Ansamblul are o arhitectură inspirată de stilul mediteranean, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

Linda Residence: un ansamblu rezidențial cochet, situat în cartierul Pantelimon, care oferă apartamente cu 2-3 camere, la prețuri competitive și cu posibilitate de rate direct la dezvoltator. Ansamblul are o arhitectură simplă și elegantă, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

Răsărit de Soare: un ansamblu rezidențial inovator, situat în cartierul Titan, care oferă apartamente cu 2-4 camere, la prețuri corecte și cu posibilitate de creditare prin programul Prima Casă. Ansamblul are o arhitectură ecologică și inteligentă, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

Mobexpert Homes Pipera: un ansamblu rezidențial deosebit, situat în zona Pipera, care oferă case cu 5 camere, la prețuri rezonabile și cu posibilitate de creditare prin programul Prima Casă. Ansamblul are o arhitectură modernă și funcțională, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

Estoria City: un ansamblu rezidențial dinamic, situat în zona Theodor Pallady, care oferă apartamente cu 1-4 camere, la prețuri atractive și cu posibilitate de rate la dezvoltator. Ansamblul are o arhitectură urbană și colorată, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

Roka Doamna Ghica: un ansamblu rezidențial elegant, situat în zona Colentina, care oferă apartamente cu 2-3 camere, la prețuri echitabile și cu posibilitate de creditare prin programul Prima Casă. Ansamblul are o arhitectură clasică și rafinată, precum și facilități precum spații verzi, locuri de joacă, parcare și pază.

HomeMe Estates

oferte închiriere

oferte vânzare

ImoBlog

WhatsApp