Belvedere Residence 3 camere

Prima închiriere 3 camere, 2 dormitoare Belvedere Residences

Apartament cu trei camere două dormitoare în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Belvedere Residences, Floreasca – Barbu Văcărescu construcție 2018 la etajul 9/11 cu o suprafață utilă de aproximativ 70 mp.

Bucatărie open space echipată cu masina de spalat vase Whirlpool, masină de spalat rufe cu uscator Samsung, frigider Samsung, cuptor Whirlpool, plită ceramică Samsung, hotă decorativă cu filtru de carbon Bosch, bar cu suport sticle de vin, sistem de filtrare apă. Apartamentul dispune de 2 grupuri sanitare cu dus de sticla walk-in.

Dormitorul matrimonial are baie proprie cu intrare din dormitor, smart TV. Al doilea dormitor poate fi folosit ca dressing si se poate mobila la cerere cu birou / canapea extensibilă. Zona de living este amenajată cu masă de stejar 4 persoane și canapea extensibilă, smart TV Samsung. Încalzirea se face cu centrală proprie, și aer condiționat Daikin în fiecare cameră. Apartamentul dispune de o terasă și de 2 locuri de parcare subterane tip Klaus incluse în preț.

Preț 850 euro/lună

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

WhatsApp