Belvedere Residences 2 camere vanzare

Vânzare 2 camere Belvedere Residences, construcție 2020

Apartament cu 2 camere de vânzare, ideal pentru investiție, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului Belvedere Residences Floreasca, construit în 2020 – faza 2, la etajul 1/11 cu o suprafață de 68 mp. plus terasa de 26 mp. În apropierea mall Promenada, metrou Aurel Vlaicu și metrou Pipera. Complexul are numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare subterane și suprateranene.

Apartamentul este orientat spre răsărit si are costuri lunare mici. Complet mobilat și utilat. Masină de spalat vase Electrolux, hota decorativa Franke, plită sticlă Indesit, cuptor electric Hotpoint, frigider Beko cu filtru de apă si recorder mesaje, aer condiționat 12000 BTU, mașină de spălat rufe Indesit slim 6 kg, televizor smart diagonală 101 cm, mobila Mobexpert și bucătărie Kika.

Bucatăria este open space, accesul pe terasă se face atât din living cât și din dormitor. Gresie și faianta Marazzi – parchet laminat, uși din lemn – tâmplarie termoizolantă din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E. Centrală termică de apartament Buderus.

Preț de vânzare – nu se plătește TVA

110.000 euro nemobilat

113.000 euro complet mobilat și utilat

cele mai noi oferte

imobiliare în nordul Bucurestiului

WhatsApp